-25%

Invulboekje Mijn Droomvriendje en Ik

Artikel 22 van 35
15,99 11,99 (inclusief btw)

Veel kinderen kijken met veel plezier terug op de tijd met hun Droomdeurtje. Het is immers een bijzondere periode waarin ze veel momenten, emoties en mijlpalen met hun Droomvriendje delen. En herinneringen hebben gemaakt, waar ze later met veel plezier op terug zullen kijken.

Dit invulboek geeft kinderen en hun ouders/verzorgers de mogelijkheid om de bijzondere momenten met het Droomvriendje vast te leggen voor later. Zo weten kinderen later precies nog hoe vaak hun Droomvriendje op bezoek kwam, wat voor bijzondere post ze ontvingen en welke mijlpalen ze samen met hun elfje of draakje hebben bereikt.

Ook wordt de fantasie van kinderen geprikkeld en aangemoedigd door de vragen over hun Droomvriendje en zijn of haar dagelijkse omgeving en bezigheden. Hoe zou het huisje van hun Droomvriendje eruit zien en waar slaapt hij of zij? En hoe ziet het Droombos eruit?

Op deze manier ontstaat er een uniek vriendenboek vol onvergetelijke herinneringen waar kinderen, wanneer ze groot zijn, met veel plezier in terug zullen bladeren.

Mijn Droomvriendje & ik bevat 30 pagina's met gerichte vragen over het Droomvriendje en de mogelijkheid om bijzondere briefjes en/of tekeningen te bewaren. Ook kunnen er bijzondere uitspraken over het Droomvriendje en herinneringen worden vastgelegd.

© 2018 - 2024 Creative Creaze | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel