Creative Creaze is een webshop voor iedereen die op zoek is naar een uniek, origineel, handgemaakt, gepersonaliseerd en/of leuk cadeautje of iets leuks voor jezelf.
Ik ben gespecialiseerd in eigen en unieke ontwerpen  die u nergens anders zal vinden en op maat en vraag van de klant gemaakte artikelen.

Ben je op zoek naar een bijzonder en persoonlijk cadeau informeer dan zeker naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld een naam, datum, persoonlijke tekst of foto toe te voegen aan een product. Het is steeds leuk om met de klant mee te denken en zo een cadeau te maken wat leuk is om te geven maar misschien nog leuker om te krijgen. Regelmatig zullen er aanvullingen of wijzigingen in het assortiment komen met nieuwe cadeautjes!

U  kan mij steeds telefonisch, per mail of via het contactformulier bereiken indien u vragen heeft.

Wie ben ik ? 

Sofie Maes, zaakvoerder en grafisch ontwerper van Creative Creaze en Creaze. Door  jarenlang actief te zijn in het jeugdhuis en speelplein als vrijwilliger kreeg ik de microbe te pakken om grafisch vormgever te worden. Er moesten regelmatig affiches, folders en dergelijke ontworpen worden. Later ben ik dan verschillende opleidingen voor grafisch vormgever gaan volgen.

Ik begon eind 2017 met zelf handgemaakte 3D kaders te ontwerpen en te maken als cadeautjes voor vrienden en familie. Er kwamen veel positieve reacties op en ik besefte dat ik hier verder iets mee moest doen. Cadeautjes kunnen maken waar anderen blij van worden werd dan ook mijn nieuwe uitdaging en als grafisch vormgever kon ik hier dan ook unieke stukken van maken die nergens anders verkrijgbaar zijn. Zogezegd, zo gedaan! Na wat onderzoek en voorbereidingen is dan in april 2018 de webwinkel geopend met een beperkt aanbod van producten zoals gepersonaliseerde mokken, spaarpotten, kussens en glittertattoos.

Ondertussen is het aanbod nog verder uitgebreid en komen er regelmatig nieuwe cadeautjes en nieuwe ontwerpen bij!

Ik werk ook nog deeltijds  in loondienst als maatschappelijk assistent. Dat is ook de reden waarom ik uw telefoontjes niet altijd dadelijk kan beantwoorden, maar spreek gerust een boodschap in en ik bel u terug.

 

© 2018 - 2021 Creative Creaze | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel