Creative Creaze is een webshop voor iedereen die op zoek is naar een uniek, origineel, handgemaakt, gepersonaliseerd en/of leuk cadeautje of iets leuks voor jezelf

Wie ben ik ? 

Sofie Maes, zaakvoerder en grafisch ontwerper van Creative Creaze en Creaze. Door  jarenlang actief te zijn in het jeugdwerk als vrijwilliger kreeg ik de microbe te pakken om grafisch vormgever te worden. Er moesten regelmatig affiches, folders en dergelijke ontworpen worden. Later ben ik dan verschillende opleidingen voor grafisch vormgever gaan volgen.

Ik begon eind 2017 met zelf handgemaakte 3D kaders te ontwerpen en te maken als cadeautjes voor vrienden en familie. Er kwamen veel positieve reacties op en ik besefte dat ik hier verder iets mee moest doen. Cadeautjes kunnen maken waar anderen blij van worden werd dan ook mijn nieuwe uitdaging en als grafisch vormgever kon ik hier dan ook unieke stukken van maken die nergens anders verkrijgbaar zijn. Zogezegd, zo gedaan! Na wat onderzoek en voorbereidingen is dan in april 2018 de webwinkel geopend met een beperkt aanbod van producten zoals gepersonaliseerde mokken, spaarpotten, kussens en glittertattoos.

Ondertussen is het aanbod veel verder uitgebreid en komen er regelmatig nieuwe cadeautjes en nieuwe ontwerpen bij! Ben je op zoek naar iets specifieks of zie je door het bos de bomen niet meer, neem dan zeker contact op via mail of het contactformulier en dan help ik u graag verder.

Naast mijn passie om mensen blij te maken met leuke cadeautjes en de webwinkel werk ook nog deeltijds in loondienst als maatschappelijk assistent met mensen in armoede.

Groeten

Sofie

 

© 2018 - 2024 Creative Creaze | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel