Glittertattoo's en een inkttattoo's zet je makkelijk zelf! Creative Creaze verkoopt glittertattoosjablonen en glitterttattooglitter van gerenomeerde Europese merken die voldoen aan alle Europese en Belgische veiligheidsvoorschriften.

Deze tijdelijke tattoo's zijn een succes voor jong en oud!

Creative Creaze heeft complete glittertattoosetjes die je cadeau kan geven of voor jezelf kan kopen, maar u kunt ook zelf een glittertattoopakket samenstellen en een keuze maken uit de vele glittertattoosjablonen en glitters uit onze webwinkel.

Wanneer u de glittertattoos en inkttattoo's volgens de instructies aanbrengt blijven deze zeker 5 tot 7 dagen zitten. U kunt er gewoon mee douchen en zwemmen.  

Download hier handleiding glittertattoo's plaatsen.

Sorteer op
 • Glittertattoosetje Ijsprinses - inspired by Frozen
  Glittertattoosetje Ijsprinses - inspired by Frozen

  Leuke set voor meisjes met ijsprinses sjablonen, geinspireerd op de film Frozen 1 en 2. Om glittertattoo uit te proberen of om cadeau te geven bij een verjaardag, lentefeest, communie, sinterklaas, pasen ... .

  € 22,99
 • Glittertattoosetje Elfjes
  Glittertattoosetje Elfjes

  Leuke set voor meisjes met elfjes. Om glittertattoo uit te proberen of om cadeau te geven bij een verjaardag, lentefeest, communie, sinterklaas, pasen ... .

  € 22,99
 • Glittertattoosetje Zeemeermin - Mermaid
  Glittertattoosetje Zeemeermin - Mermaid

  Leuke set voor meisjes met zeemeerminnen sjablonen (mermaids). Om glittertattoo uit te proberen of om cadeau te geven bij een verjaardag, lentefeest, communie, sinterklaas, pasen ... .

  € 22,99
 • Glittertattoosetje Prinsessen
  Glittertattoosetje Prinsessen

  Leuke set voor meisjes met prinsessen sjablonen (doornroosje, sneewwitje, belle, assepoester ...). Om glittertattoo uit te proberen of om cadeau te geven bij een verjaardag, lentefeest, communie, sinterklaas, pasen ... .Geef je…

  € 22,99
 • Kies je sjablonenset

  Glittertattoosetje Mixed meisjes
  Glittertattoosetje Mixed meisjes

  Leuke set voor meisje met een gemixt assortiment sjablonen. Om glittertattoo uit te proberen of om cadeau te geven bij een verjaardag, lentefeest, communie, sinterklaas, pasen ... .

  Personalisatie met naam en vlinder

  € 22,99
 • Glittertattoosetje Piraten
  Glittertattoosetje Piraten

  Leuke set voor jongens met piratensjablonen. Om glittertattoo uit te proberen of om cadeau te geven bij een verjaardag, lentefeest, communie, sinterklaas, pasen ... .

  € 22,99
 • Glittertattoosetje Superhelden - Superheroes
  Glittertattoosetje Superhelden - Superheroes

  Leuke set voor jongens met superhelden sjablonen. Om glittertattoo uit te proberen of om cadeau te geven bij een verjaardag, lentefeest, communie, sinterklaas, pasen ... .

  € 22,99
 • Glittertattoosetje Jungle - Koning Leeuw
  Glittertattoosetje Jungle - Koning Leeuw

  Leuke set voor jongens met aapjes sjablonen. Om glittertattoo uit te proberen of om cadeau te geven bij een verjaardag, lentefeest, communie, sinterklaas, pasen ... .

  € 22,99
 • Glittertattoosetje Mixed Jongens
  Glittertattoosetje Mixed Jongens

  Leuke set voor jongens. Om glittertattoo uit te proberen of om cadeau te geven bij een verjaardag, lentefeest, communie, sinterklaas, pasen ... .

  Personalisatie met naam en raket ...

  € 22,99
 • Glittertattoo minisetje meisjes
  Glittertattoo minisetje meisjes

  Leuk minisetje voor meisjes om glittertattoo uit te proberen of om cadeau te geven bij een verjaardag, lentefeest, communie, sinterklaas (schoencadeautje), pasen ... .​

  € 7,49
 • Glittertattoo minisetje jongens
  Glittertattoo minisetje jongens

  Leuk minisetje voor jongens om glittertattoo uit te proberen of om cadeau te geven bij een verjaardag, lentefeest, communie, sinterklaas (schoencadeautje), pasen ... .​

  € 7,49
© 2018 - 2022 Creative Creaze | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel